معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

سوال نماینده‌های کنگره از پامپئو درباره حذف نام سعودی از فهرست سربازگیران کودک

نماینده‌های کنگره آمریکا از وزیر خارجه این کشور خواسته‌اند درباره اقدام خود برای جلوگیری از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که اقدام به استفاده از کودکان در مناطق جنگی می‌کنند، توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، جمعی از نماینده‌های کنگره آمریکا خواستار توضیح وزیر خارجه این کشور درباره حذف نام عربستان سعودی از فهرست کشورهایی شده‌اند که کودکان را به عنوان سرباز در مناطق جنگی به کار می‌گیرند.

خبرگزاری رویترز ۲۸ خردادماه گزارش داده بود «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند جلوگیری کرده است.

 

پیش از این روزنامه نیویورک‌تایمز و رسانه‌های دیگر از جمله الجزیره گزارش داده بودند نیروهای تحت رهبری ائتلاف سعودی و امارات متحده عربی کودکان یمنی را به عنوان سرباز در جنگ به خدمت می‌گیرند.

اقدام جدید دولت آمریکا تازه‌ترین نشانه‌ای است که آشکار می‌کند واشنگتن علی‌رغم متهم کردن سایر کشورها به نقض حقوق بشر، منافع اقتصادی را نسبت به رعایت واقعی موازین حقوق بشری در اولویت قرار می‌دهد. عربستان سعودی یکی از بزرگترین خریداران سلاح آمریکا است.

 

منابع مورد استناد رویترز گفته‌اند پیشنهاد کارشناسان وزارت خارجه آمریکا برای درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند با مقاومت مقام‌های ارشد این وزارتخانه روبه‌رو شد.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار